Şi moldovenii pleacă la Campionatul Mondial de Fotbal! IATĂ cât trebuie să plătească pentru o călătorie în Brazilia

Embed:

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia adună mii de turiști pe meleagurile latino-americane. Și microbiștii din Moldova sunt atrași de marele eveniment și sunt dispuși să plătească mii de euro pentru a vedea pe viu cele mai tari meciuri de fotbal. 

Veaceslav Gheorghiev are 32 de ani. Bărbatul vrea să meargă la meciurile din semifinala și finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. 

"Firma la care lucrez ne-a dăruit bilete la Campionatul Mondial de Fotbal, la meciurile din semifinală și finală. Am plătit 1400 de euro pentru bilet la avion. Am rezervat trei zile la un hotel din Sao-Paulo și patru zile în Rio de Janeiro pentru că meciurile sunt în orașe diferite", a spus Veaceslav.

Agențiile de tursim au pregătit oferte costisitoare, dar spun că nu duc lipsă de clienți. 

"La agenția noastră au apelat 20 de persoane. Biletele din zona VIP sunt un adevărat lux. Sunt și turiști moldoveni care solicită asemenea servicii, însă majoritatea optează pentru ceva econom", a susţinut un manager pe vânzări a unei agenții de turism.

Pachetele turistice propuse clienților includ bilete la meciurile de fotbal, bilete de avion și cazarea la hotel. Un zbura în Brazilia costă între 900 și 2000 de euro. Prețul biletelor la meciurile de fotbal variază de la 300 până la 3000 de euro, în funcție de locuri și condiții.

Totodată, cazarea pentru șapte zile într-un hotel de patru stele cu mic dejun inclus costă cel puțin 600 de euro. 

Campionatul Mondial de Fotbal din 2014 are loc între 12 iunie și 13 iulie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu