Şi bărbaţii plâng când fac sex

Este cunoscut faptul că unele femei plâng dup ce fac dragoste. Acest lucru nu mai uimeşte pe nimeni. Te-ar putea mira însă, să afli că sunt şi bărbaţi care varsă lacrimi după o partidă de sex.

Râsul isteric şi lacrimile şiroinde sunt reacţii care pot lua partenerul prin surprindere în timpul sexului. Intensitatea emoţiilor este atât de puternică, încât nu te poţi abţine din râs şi din plâns. Femeile sunt mai predispuse la astfel de trăiri, dar şi bărbaţii se pot confrunta cu ele, scrie Unica.ro.

Psihologii avertizează că râsul şi plânsul din timpul sexului nu trebuie interpretate în mod clasic. Hohotele de râs nu înseamnă că ceva ne-a amuzat, iar lacrimile nu izvorăsc din tristeţe. Emoţiile pot fi atât de intense, încât ajung să ne copleşească. Astfel că, pe lângă starea de excitare fizică, ne manifestăm şi emoţional prin acest gen de reacţii, care, potrivit specialiştilor, sunt perfect normale.

Râsul şi plânsul sunt dovezi ale faptului că eşti relaxată în pat cu iubitul şi că ai încredere deplină în el. Drept urmare, nu îţi este teamă să îţi dezvălui latura cea mai vulnerabilă în faţa lui. La fel, dacă iubitul tău are astfel de reacţii în pat cu tine, poţi fi sigură de loialitatea lui şi de profunzimea sentimentelor ce vă unesc.

Iată şi câteva sfaturi în caz că vrei să-i provoci iubitului tău trăiri atât de intense în timpul sexului:

•    Evită să faci sex cu el în fiecare zi. Pentru ca astfel de reacţii să aibă loc, e vital să se acumuleze mai multă tensiune sexuală.

•    Alege un loc incitant pentru sex sau fă-i câteva avansuri când se aşteaptă mai puţin. Este mai predispus la astfel de reacţii emoţionale, dacă sexul are loc într-un context inedit.

•    Când îl atingi în timpul sexului, alternează atingerile fine cu cele ferme. Paleta largă de senzaţii îl va face să fie mai sensibil, iar acest lucru îi trezeşte emoţii puternice.

•    Fii inocentă şi pasională. Dacă ştie că se află în pat cu o femeie deosebită, fii sigură că va trăi totul foarte intens. Arată-i că poţi îmbrăca mai multe roluri în pat. La început, tachinează-l cu inocenţa ta, iar mai apoi dă frâu liber pasiunii. Dă-i de înţeles că se poate dezlănţui atunci când este în pat cu tine.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu