ŞI-AU VĂZUT VISUL ÎMPLINIT! Un cuplu, angajaţi ai unui parc de troleibuze, şi-au cumpărat apartament în cadrul programului Prima Casă

Embed:
După ani de zile în care au locuit cu chirie, un cuplu din Capitală, ambii angajaţi ai unui parc de troleibuze, s-au mutat în propriul apartament. Soţii Moşcin spun că datorită programului "Prima Casă", deja de patru luni radiază de fericire atunci când deschid uşa propriei case.

Mihail este șofer de troleibuz, iar Victoria lucrează în calitate de taxatoare. De curând, ei au format o familie şi au decis să-şi cumpere propria locuinţă, iar condiţiile programulul "Prima Casă" lansat de Guvern le-a convenit perfect.

"Suntem mulţumiţi fiindcă plata lunară este mult mai mică", a spus Victoria Moşcin, taxatoare.

Soţii sunt fericiţi că nu mai sunt nevoiţi să irosească banii pentru plata chiriei.

"În primul rând ne-am gândit să fie aproape de lucru că şi aşa de dimineaţă ne sculăm şi e greu să mergi dis de dimineaţă", a zis Mihail Moşcin, șofer de troleibuz.

Cei doi spun că efortul merită, pentru că salariile pe care le ridică le ajung pentru tot.

"Salariul ne ajunge. Deci după salariul pe care îl avem și condițiile proiectului nouă ne permite să achităm și creditul", a declarat Mihail Moşcin, șofer de troleibuz.

Soţii Moşcin au luat un credit pe un termen de 25 de ani şi plătesc o rată lunară de 2800 de lei.

"Până a apărea proiectul Prima Casă nu m-am gândit a procura o locuinţă. Este mult mai accesibil deoarece de la cumpărător se cere numai 10% din suma apartamentului", a spus Victoria Moşcin, taxatoare.

De la lansarea Programului Prima Casă, 938 de beneficiari au primit credite pentru procurarea locuinţelor sau le-au fost acceptate solicitările de finanţare. 684 din cereri au fost depuse de familii tinere.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu