Și-au primit pedeapsa! Doi proxeneți din Capitală vor sta ani buni după gratii

Procurorii de la Curtea de Apel Chișinău au contestat pedeapsa pe care a primit-o o femeie care a fost condamnată pentru proxenetism și trafic de ființe umane, în timp ce complicele ei a fost achitat. 

Potrivit procurorilor, suspecții au recrutat, în iunie 2010, o minoră pe care au obligat-o să se prostitueze într-un apartament din Capitală. Tânără a fost exploatată timp de trei luni, iar câștigul îl împărțea cu proxeneții. 

În aprilie 2014, inculpata a fost condamnată pentru comiterea proxenetismului şi a traficului de fiinţe umane la opt ani de detenţie, iar complicele ei, învinuit de trafic de copii, a fost achitat pe motiv că fapta nu a fost comisă de inculpat.

Însă procurorii au contestat sentinţa, solicitând condamnarea inculpaţilor pentru comiterea traficului de copii. Astfel, prin decizia Curţii de Apel Chişinău, femeia a fost condamnată la o pedeapsă definitivă de 13 ani închisoare, iar complicele acesteia la 12 ani, acesta tras la răspundere și pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Decizia este cu drept de atac la Curtea Supremă de Justiţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu