Şi-au numit copilul în cinstea lui Adolf Hitler. Un cuplu englez va regreta alegerea după gratii

Adam Thomas și Claudia Patatas, un cuplu de neo-naziști din Marea Britanie, au fost condamnați la închisoare, acuzați că fac parte dintr-un grup terorist, National Action, interzis în 2016, scrie The Guardian. 

Darren Fletcher, un apropiat al celor doi, a fost și el condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a recunoscut că face parte din gruparea neo-nazistă.

„Țelurile și obiectivele acestei grupări sunt de a răsturna democrația în această țară prin violențe și crime împotriva umanității și instaurarea unui regim nazist care ar eradica părți întregi ale sociețății prin crime de masă”, a spus judecătorul.

La audierile de săptămâna trecută, procurorii au susținut că Fletcher și-a învățat fetița să facă salutul nazist, apoi i-a trimis Claudiei Patatas un mesaj în care o anunța că, în sfâșit, copilul a reușit să execute salutul.

Mai mult, Adam Thomas și Claudia Patatas au fost acuzați că și-au numit copilul „Adolf”, pentru a-și exprima admirația față de Hitler. Cuplul avea svastica imprimată pe mai multe perne din casă, iar fotografiile strânse ca probe din casa lor arată că cei doi își îmbrăcaseră copilul nou-născut în costumul alb folosit de Ku Klux Klan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu