ȘI-AU GĂSIT ACTIVITĂȚI. Ocupaţiile fotbaliștilor clubului Petrocub-Hâncești în timpul liber

Embed:

Divizia Națională e suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, iar fotbaliștii clubului Petrocub-Hâncești au găsit alte îndeletniciri pentru a-și umple timpul.

"Eu am ales să stau și să mă antrenez acasă."

Ilie Damașcan și-a demonstrat abilitățile de a jongla cu rola de hârtie igienică.

Alexandru Onică, noua achiziție a grupării din Hâncești, preferă să citească.

"În această perioadă grea, pe lângă antrenamente individuale pe care le fac acasă, îmi place să citesc mult. Acum i-a venit rândul lui Steve Jobs. Vă indemn pe toți să fiți mai responsabili", a spus mijlocașul Petrocub-Hâncești, Alexandru Onică. 

Restul jucătorilor antrenați de Lilian Popescu fac diferite exerciții fizice pentru a se menține in formă și au trimis mesaje de încurajare.

"Stau acasă, deoarece îmi pasă de sănătatea mea și a celor din jur", a spus fundașul Petrocub-Hâncești, Arcadie Rusu. 

"Este timpul de rămas acasă. Aveți grijă de voi, de familia dumneavoastră și a celor din jur. Rămâi acasă!", a spus portarul Petrocub-Hâncești, Cristian Avram. 

"Vreau să îndemn pe toți oamenii să păstreze liniștea, păstrați regimul de carantină în situația dată. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor din jur", a spus portarul Petrocub-Hâncești, Denis Guţul. 

Și jucătorii lui Juventus Torino au găsit ocupație în timpul izolării provocate de COVID -19 . Diego Costa s-a jucat cu câinele,
Paulo Dybala a apărut într-o noua ipostază, preparând bucate, iar Matthijs de Ligt s-a distrat în același mod ca și Ilie Damașcan - a jonglat cu sulurile de hârtie igienică.

loading...

Lasă un comentariu