Şi-a violat fiica timp de 17 ani. Un bărbat din satul Hansca, Ialoveni, riscă detenţie pe viaţă

Embed:

Caz cutremurător într-un sat din raionul Ialoveni. O tânără își acuză tatăl că a violat-o timp de 17 ani. Totul a ieșit la iveală în luna aprilie, când tânăra i-a povestit totul mamei sale, care venise de la muncă din Italia. Suspectul și-a petrecut două luni în arest preventiv, dar a fost eliberat în urma deciziei luate de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău. Acesta nu-și recunoaște vina.

Coșmarul ar fi început când victima avea doar patru ani. Tânăra s-a plâns mamei sale abia acum, la vârsta de 22 de ani. Femeia spune că, de câte ori pleca peste hotare, fiica sa o ruga să nu o mai lase acasă, dar niciodată nu-i explica motivul.  

"Fata a insistat să dau la divorț, pentru că noi nu am avut o căsnicie fericită. Cu doi ani în urmă, eu am avut dubii, pentru că am văzut comportamentul lui. El cu un copil se purta foarte bine, dar cu celălalt, nu. Era foarte rece cu băiatul", a spus Galina Bostănică.

Mai mult, fratele mai mic al victimei spune că, uneori, a fost martor la scenele de viol.

"În fiecare zi se auzea scârțâit de pat și diferite sunete. Era seara și eu mă făceam că dormeam."

Deși bărbatul a fost eliberat din arest preventiv, cercetările au continuat. Iar în urma investigațiilor, s-a descoperit că acesta a mai violat-o și pe o prietenă de-a fiicei sale, când aceasta era minoră. Bărbatului i-au fost aduse două capete de acuzare, unul pentru viol și celălalt, pentru perversiune sexuală.

" De către ofițerii de urmărire penală, au fost întreprinse toate măsurile necesare și poliția dispune, la moment, de suficiente probe, pentru a dovedi vinovăția bănuitului", susţine ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu.

Totuși, oamenii din sat îi iau apărarea bărbatului și nu cred în acuzațiile care i se aduc: 

"Era liniștit, nu folosea băutură spirtoasă. Întotdeauna mâncau împreună, mama sa era dusă peste hotare. "

" Nu se sfădeau, nu am auzit niciodată nicio sfadă, nimic nu a fost din partea lor. Aici este un nod din partea lor, vor să-l vâre în pușcărie. "

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă detenție pe viață.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu