Şi-a violat fiica minoră, o batjocorea şi o ameninţa cu moartea. Un bărbat din Taraclia şi-a aflat sentinţa

Un bărbat din Taraclia a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că şi-a violat fiica vitregă minoră. Inculpatul a fost luat sub strajă din sala de judecată. De asemenea, instanţa a dispus incasarea de la el, în folosul părţii vătămate, a unui prejudiciu moral de 50 mii lei.

Potrivit procurorilor, bărbatul, în repetate rânduri, şi-a abuzat sexual fiica vitregă, în vârstă de 15 ani. Prima dată, sub pretextul de a merge la strâns porumb, acesta a ademenit fata într-o pădurice de la marginea localităţii, iar ulterior, a violat-o la locul său de muncă, unde inculpatul lucra ca paznic, acolo unde minora venea să-i aducă de mâncare. De fiecare dată, victima era batjocorită şi ameninţată cu moartea în caz că va povesti cuiva despre cele întâmplate.

Adevărul a ieşit la iveală la începutul anului 2016, atunci când minora a fugit de acasă, refugiindu-se la o rudă. Mama copilei, care nu ştia despre chinurile fetei, s-a adresat la poliţie ca să o caute. La scurt timp, oamenii legii au găsit fata, care le-a povestit de ce a recurs la acest gest.

Inculpatul, în vârstă de 39 de ani, era căsătorit cu mama victimei de mai mulţi ani, având împreună încă doi copii minori.

Procurorii consideră sentinţa instanţei prea blândă şi o vor contesta, insistând pe condamnarea inculpatului la 25 de ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu