Şi-a văzut visul împlinit! Henrique Luvannor, inclus în lotul lărgit al naţionalei pentru amicalul cu Lituania

Embed:

Şi-a văzut visul împlinit! Atacantul brazilian Henrique Luvannor a făcut primele declaraţii după ce a fost inclus în lotul lărgit al naţionalei Moldovei. Acesta a promis că va da goluri multe şi a declarat că mai are un vis, vrea să ajungă cu Moldova la Campionatul European 2016 din Franţa.

După ce a fost inclus în lista lărgită a naţionalei Moldovei pentru meciul cu Lituania, brazilianul Henrique Luvannor a declarat că i s-a îndeplinit un vis.

"Am vrut să joc împotriva Angliei, Poloniei, Ucrainei, dar nu am primit actele mai devreme. Sunt fericit că m-au inclus în lot acum. Voi munci ca să joc şi să marchez goluri", a spus Henrique Luvannor.

Atacantul a mai declarat că şi-ar dori să se califice împreună cu Moldova la Campionatul European din 2016. "Trebuie să muncim pentru asta. Naţionala Moldovei are jucători buni. Trebuie să luptăm pentru acest lucru cu toţii. Cel puţin să încercăm", a adăugat fotbalistul.

Luvannor are 23 de ani şi ar putea fi convocat în premieră la naţionala Moldovei pentru partida amicală cu Lituania, programată pe 18 noiembrie, la Chişinău. Selecţionerul Ion Caras l-a inclus în lotul lărgit după ce atacantul a primit acceptul Federaţiei braziliene de fotbal de a reprezenta altă ţară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu