Şi-a umplut maşina cu ţigări de contrabandă din Moldova. Unde era ascunsă marfa (FOTO)

Echipa mixtă din cadrul punctului de trecere Costești a reținut 1.500 pachete de ţigări cu timbru de acciză Republica Moldova, camuflate în diferite spații ale unui mijloc de transport, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

În seara zilei de 11 aprilie a.c., ora 19.20, pentru efectuarea formalităţilor necesare de ieșire din țară s-a prezentat un cetățean al României de 31 de ani, la volanul unui autoturism de model Audi A6.

În baza unei informații operative, după verificarea documentelor de călătorie, mijlocul de transport a fost supus unui control suplimentar.

În rezultat, echipa comună de control formată din poliţişti frontieră şi vameși a descoperit 1120 pachete de țigări Ritm și 380 Plugarul, care erau ascunse în portiere și portbagajul mașinii.

Întreaga cantitate de țigări, estimată la 18 mii lei, a fost ridicată, precum și mașina reținută până la elucidarea circumstanțelor.

Cercetările continuă în acest caz pentru documentarea întregii activități infracționale și atragerea la răspundere a persoanelor implicate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu