Și-a transformat pasiunea într-o afacere profitabilă. Moldoveanca Irina Brăiescu, autoarea celor mai inspirate elemente de decor

Embed:
A transformat arta într-o afacere profitabilă și aduce în casele oamenilor elemente de decor pline de culoare. Irina Brăiescu muncește zi de zi într-un atelier alături de alți doi colegi și creează adevărate minunăţii. Recent, a reuşit să-şi cumpere un aparat de gravură, pe care şi l-a dorit foarte mult. Asta datorită un grant de 50 de mii de lei de la Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova.

Aparatul costă în jur de o sută de mii de lei. Pentru a aduna toată suma, ea a făcut un business plan și a aplicat la un concurs organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri.

"Mă ajută enorm. ne dă posibilitatea să creăm piese fixe, cu mărimi exacte. Ne-am dezvoltat paleta de produse, putem face atât chestii mărunte, cât și ceva mai mare, fiindcă spațiul de lucru ne permite", a spus Irina Brăiescu,  femeie de afaceri. 

Până acum, meșterii realizau manual desenul, dar și mesajele de pe elementele de decor. Asta le lua mai mult timp.

"În total, a gravat timp de zece minute. Dacă era să fie pictat, timpul avea să fie cam 30 de minute. Deci, cu ajutorul acestui utilaj avem și precizie, și timp economisit", a spus Irina Brăiescu,  femeie de afaceri. 

Alături de Irina, în atelier mai lucrează doi tineri. Ambii sunt pasionați de pictură și frumos, iar la acest loc de muncă, spun ei, își valorifică creativitatea la maximum.

"Nici nu știam că așa ceva se face, că avem. E foarte ușor, stai aici la cald și lucrezi."

Irina Brăiescu face elemente de decor la comandă, cum ar fi cutii pentru bijuterii, pușculițe sau rame pentru fotografii. De asemenea, ea mai colaborează și cu diferite restaurante și hoteluri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu