Şi-a scos colecţia de maşinuţe ÎN VÂNZARE şi speră că mărinimia oamenilor îl va pune pe picioare. Un băiat are nevoie de O MIE de euro pentru a fi operat

Embed:

Colecţia de maşinuţe şi mărinimia oamenilor îl va pune pe picioare. Este povestea emoţionantă a lui Nichita Duşac, un băiat în vârstă de 14 ani, diagnosticat cu paralizie cerebrală.

El a decis să scoată la vânzare cele 100 de maşini în miniatură, în speranţa că va aduna încă 1000 de euro, bani necesari pentru a ajunge şi a se caza în Sankt Petersburg, acolo unde este programată a treia operaţie.

"Foarte mult timp, el nu a putut vorbi. Probabil, din cauza problemelor pe care le avea. Într-o zi, mergeam prin piaţă. Primele lui cuvinte au fost: "Cumpără-mi o maşinuţă". De atunci, în fiecare lună, din pensia lui îi cumpăram un model. Când a crescut mai mare, a continuat singur să colecționeze. Acestă colecţie a fost strânsă în 12-13 ani", a comunicat mama băiatului, Irina Duşac..

Oamenii s-au mobilizat rapid pe o reţea de socializare. Au strâns banii necesari, iar colecţia de maşinuţe a rămas la micul pacient.

"S-a găsit un cumpărător - administratorul unui grup de pe Facebook. El a văzut postarea copilului şi i-a îndemnat pe colegii din grup - haideţi să strângem bani, să cumpărăm colecţia şi să i-o lăsăm băiatului, dacă tot are nevoie de bani pentru bilete", a mai spus femeia.

Medicii dau asigurări că, după cea de-a treia operaţie,Nichita va putea merge.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu