Şi-a schimbat sexul. O actriţă dintr-un serial vestit, ŞI-A ŞOCAT fanii

Actrița Talisa Garcia (45 de ani) a ajuns în atenția britanicilor, după ce a primit rolul principal din noul serial BBC Baptiste. Tânăra a reușit să-i surprindă pe aceștia, nu doar cu interpretarea sa, ci cu povestea ei de viață.

Talisa a mărturisit că a fost bărbat și că și-a făcut operație de schimbare de sex în urmă cu 28 de ani. Frumoasa actriță se numea odată Joseph, iar în urmă cu 28 de ani și-a făcut operația de schimbare de sex.

În serialul Baptiste, Talisa Garcia joacă rolul unei femei sofisticate care trăiește cu un bărbat care nu știe că ea este transgender. Personajul deține un secret despre dispariția unei tinere în canalele orașului Amsterdam.

Acesta este cel mai important rol al Talisei, care și-a început cariera de actriță după ce a suferit operația de schimbare de sex la la vârsta de 18 ani. Operația a ajutat-o să-și accepte sexualitatea, spune ea.

„Întotdeauna bărbații se dau la mine, dar nu le spun nimic despre mine. S-ar gândi la milioane de scenarii despre ce se petrece acolo jos. Ei nu știu cât de bine a decurs operația. După ce mă culc cu un bărbat de abia după câteva luni îi spun. Mi s-a întâmplat să-mi zică «Este imposibil, mi-aș fi dat seama, nici o operație nu poate să facă asta»”, a spus femeia.

Bărbații cu care a avut relații nu au avut de regulă, nici o problemă, când au aflat adevărul, spune Talisa. A existat însă un bărbat care a reacționat foarte urât iar ea și familia ei au fost nevoite să se mute din oraș, pentru că acesta amenințase că o va desfigura și o va ucide.

Talisa s-a născut în timpul revoluției chiliene din 1973 iar în timpul revoltelor a fost separată de părinții săi, pe care nu i-a mai văzut de atunci. A fost găsită pe străzi și adoptată de o profesoară și un inginer, iar familia a fugit din Chile în 1977 stabilindu-se în localitatea Swansea din Marea Britanie.

„Când eram copil, toți îmi spuneau fetiță, mă dădeam cu lac de buze și eram singurul băiat din școală care făcea balet. Nimeni însă nu se lua de mine iar cei mai duri dintre colegi îmi erau prieteni. Părinții mi-au spus atunci că și-a dat seama că sunt diferită, de la vârsta de patru ani, dar și-au închipuit că voi rămâne un băiețel gay” a mai spus Talisa. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu