Şi-a pierdut motivaţia? Stoica nu este sigur că mai vrea la timona Naţionalei

Embed:

Răsturnare de situaţie la naţionala Moldovei. Preşedintele Federaţiei de Fotbal, Pavel Cebanu spune că nu se ştie dacă selecţionerul Ştefan Stoica va rămâne în continuare la naţională. Asta după ce o lună în urmă Cebanu a declarat că îi va prelungi contractul tehnicianului român. 

"Dacă el o să aibă dorinţa, eu cred că noi o să prelungim contractul cu domnul Stoica. La noi tot timpul omul care lucrează are toată încrederea din partea noastră. Acuma noi nu căutăm niciun candidat", a spus preşedintele Federaţiei.  

Două înfrângeri suferite de naţionala Moldovei în meciurile cu Rusia şi Suedia din preliminariile EURO-2016, dar şi eşecul din amicalul cu Azerbaidjan nu i-au picat bine lui Pavel Cebanu.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal nu ştie dacă selecţionerul Ştefan Stoica va continua la cârma naţionalei. De când a preluat prima reprezentativă a ţării noastre, Stoica nu a reuşit să obţină nicio victorie.

"Acum nu se poate de spus nimic. O să facem totalurile. O să ne consultăm cu toţi, inclusiv şi cu lumea fotbalistică. Acuma toţi împreună trebuie să luăm această hotărâre, deoarece asta e Naţionala ţării şi nu hotărăşte un om sau doi oameni", a opinat Cebanu. 

Ştefan Stoica nu a comentat declaraţiile lui Pavel Cebanu. Antrenorul român a fost numit selecţionerul Moldovei în luna septembrie, dupa demisia lui Alexandru Curteian. Stoica a pregătit în pararel şi echipa Zimbru.

Nationala de fotbal a Moldovei nu a obţinut nicio victorie în ultimele 17 partide. Moldova a câştigat ultima dată în mai 2014, când a învins selecţionata Arabiei Saudite.

Preşedintele FMF Pavel Cebanu: Naţionala Moldovei are nevoie de un atacant bun 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu