Şi-a OMORÂT vecina pentru bani. Procurorii solicită o pedeapsă mai aspră pentru CRIMINALUL din Briceni

Un locuitor al raionului Briceni a fost condamnat, prin cumul parţial al pedepselor, la 18 ani de închisoare pentru tâlhărie şi omor intenţionat, săvârşite asupra propriei vecine.

Potrivit procurorilor, crima a avut loc în 2016 în satul Bezeda, raionul Briceni. Inculpatul a pătruns în casa vecinei, i-a cerut toţi banii pe care fiica acesteia îi trimitea de peste hotare. La refuzul femeii, inculpatul a bătut-o cu o deosebită cruzime, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, i-a incendiat locuinţa. În urma incendiului, victima a decedat.

Imediat după crimă, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, a părăsit teritoriul ţării, fiind anunţat în căutare. Acesta a fost reţinut peste aproximativ un an, de către autorităţile Federaţiei Ruse şi extrădat, în primăvara anului trecut, pentru a fi tras la răspundere penală în Republica Moldova.

Procurorii, care au solicitat detenţiune pe viaţă pentru inculpat, anunţă că vor contesta sentinţa primei instanţe, pe care o consederă prea blândă pentru faptele comise.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu