Şi-a omorât socrul cu ciocanul de tocat carne, l-a ars şi l-a îngropat

Un bărbat a fost găsit carbonizat parţial şi cu semne vizibile de moarte violentă, la o groapă de gunoi din apropierea s. Maximovca r. Anenii-Noi. Potrivit Serviciului de Presă a Comisariatului General de Poliţie, la data de 17 martie curent, la Comisariatul de poliţie Ciocana s-a adresat o tânără de 23 ani cu plângere, precum că în dimineaţa zilei de 15 martie tatăl ei a ieşit din casă şi nu s-a mai întors.

Pe parcursul desfăşurărilor acţiunilor de investigaţie s-a stabilit că doamna care a depus plângerea la poliţie locuia cu soţul de 28 ani şi tatăl ei de 50 ani într-un apartament din  sectorul Ciocana. Periodic în această familie se iscau diverse conflicte de rutină.

Astfel, seara târziu, în data de 14 martie, între ginere şi tatăl fetei s-a iscat un conflict care a fost precedat de lovituri fatale cu ciocanul de tocat carne asupra socrului. Între timp s-a trezit şi soţia care a văzut cum zăcea în sânge, pe podea, tatăl ei.

Pentru a ascunde de lege urmele crimei, tinerii au spălat de sânge locul faptei şi au învelit în pături corpul bărbatului, care mai apoi soţul l-a transportat la o  groapă de gunoi din apropierea s. Maximovca r. Anenii-Noi, unde i-a dat foc apoi l-a îngropat.

În prezent suspectul se află în arestul poliţiei. Dacă se va demonstra vinovăţia bănuitului în instanţa de judecată, atunci el riscă să fie pedepsit pentru omor cu închisoare de la 8 până la 15 ani.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu