Şi-a omorât fosta concubină şi a îngropat-o în grădină. Ucigaşul din satul Bălăbăneşti, pe banca acuzaţilor

Cauza penală de învinuire a unui locuitor al satului Bălăbăneşti, raionul Criuleni, de omorul intenţionat al fostei concubine, dar şi şi păstrarea ilegală a muniţiilor a fost transmisă în instanţa de judecată.

Tragedia a avut loc în noaptea de 30 spre 31 mai, însă cazul a ieşit la iveală peste câteva zile, atunci când oamenii legii au fost alertaţi de o femeie care anunţa despre dispariţia prietenei sale.

Potrivit procurorilor, corpul neînsufleţit al femeii dispărute a fost găsit în grădina ucigaşului. Tragedia s-a întâmplat după ce victima, în vârstă de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, s-a certat cu acesta. În urma conflictului, inculpatul a lovit-o în regiunea capului, iar femeia a decedat pe loc. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, a doua zi după crimă, bărbatul a îngropat corpul femeii în propria grădină, iar hainele şi telefonul acesteia le-a incendiat.

De asemenea, în timpul percheziţiilor, la domiciliul inculpatului au fost depistate şi ridicate 3 cartuşe care fac parte din categoria muniţiilor letale şi care erau păstrate de către acesta în mod ilegal.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, şi-a recunoscut vina. Dacă va fi găsit vinovat el riscă de la 10 până la 15 ani închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu