Şi-a omorât copiii. Ce va păţi mama nepăsătoare care şi-a lăsat picii într-o maşină cu cheia în contact

Jenea Monique Payne, în vârstă de 25 de ani, a plecat de la mașină și i-a lăsat pe cei trei copii ai ei, Steve Smith (4 ani), Raelynn Johnson (2 ani) și Rasheed Johnson (1 an) nesupravegheați.

Toți copiii dormeau când mama lor a parcat și a decis să intre, pentru 10 minute, într-un magazin din localitatea Leland, statul Michigan, Statele Unite, a anunțat themirror.co.uk.

Fiul cel mare a întors cheia în contact în timp ce femeia era plecată. Mașina a alunecat și a ajuns în apele unui pârâu din Mississippi.

Pompierii și medicii chemați la fața locului s-au aruncat în apă și au încercat să spargă geamurile vehiculului pentru a-i scoate pe copii. Ei au reușit s-o salveze pe fată, Raelynn Johnson (2 ani). Dar, până să-i scoată și pe băieți, mașina a fost dusă de apă.

SUV-ul a fost descoperit peste câteva ore. Dar cei doi băieți, Steve și Rasheed, au murit. Mama a fost reținută și pusă sub acuzare pentru omor din neglijență și neglijarea copiilor.

Anchetatorii au descoperit că Steve Smith stătea pe locul din față, cu centura pusă. Ei bănuiesc că acesta a reușit să lase frâna de mână și să învârtă cheia în contact, astfel că mașina s-a pus în mișcare și a ajuns în apă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu