Şi-a lăsat propriii copii fără casă. Un bărbat din Teleneşti A DAT FOC locuinţei în care stătea fosta sa iubită, cu patru micuţi

Embed:

Băutura i-a luat minţile. Un bărbat din satul Crăsnășeni, raionul Telenești, şi-a incendiat propria casă, în care locuia împreună cu concubina sa şi patru copii. Totul s-a întâmplat după ce femeia a mers la poliţie şi s-a plâns că a fost bătută. Ea a obţinut un ordin de protecţie, potrivit căruia bărbatul nu avea voie să se apropie de casă. Ca să se răzbune, el a dat foc locuinţei.

"Soţia face multe gulenşi şi umblă întraiurea. Mă schimbă cu altul. Copii o să îi i-a statul eu am să mă duc în puşcărie. – Vă pare rău?- Foarte mult . Dar nu mai am de ales. Am lipit-o de câteva ori fiindcă ea mă numea foarte cu cuvinte necenzurate."

Din fericire, în momentul incendiului femeia şi cei patru copii, dintre care doi sunt dintr-o căsătorie anterioară, nu erau acasă. Vecinii sunt cei care au alertat pompierii.

"Am sunat pompierii am stricat fereastra să văd dacă nu-i careva în casă. Doamne fereşte un copil, Doamne fereşte chiar el, ori soţia. "

Localnicii spun că ţipetele şi bătăile erau la ordinea zilei în această familie. Femeia era bătută des şi se refugia la rude.

"O bate da, da. Atunci în sera aceea ea a vrut să fugă şi nu a putut şi a bătut-o şi ea a fugit devale cu băieţii la sora sa. "

"O bătea pe dânsa, ea la dat la miliţie şi au spus că timp de trei luni să nu se apropie de loc."

Familia se află la evidenţa asistenţei sociale din sat. Acum, autorităţile locale încearcă să-i găsească un loc de trai.

"El trebuia dus la lecuire pentru că folosea băuturii alcoolice. Când era treaz era băiat de bun, lucra. Cred că nevoile şi neînţelegerile în familie cu soţia îl ducea că el consuma", a spus Vasile Marandici, primarul satului Crăsnășeni.

"La moment bărbatul se află în vizorul poliţiei. Pentru faptul că a încălcat ordonanţa de restricţie faţă de femeia de 35 de ani cu care era în concubinaj. Asupra bărbatului se va lua o decizie legală şi organul competent va înainta o pedeapsă", a spus Diana Maxi, ofiţer de presă IP Teleneşti.

Anterior, bărbatul a stat trei zile în izolator pentru că a încălcat ordinul de protecţie şi s-a apropiat de familie. Acum, el riscă să fie reţinut din nou pentru aceeaşi încălcare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu