Şi-a lăsat fetiţele mici singure în casă, iar la întoarcere le-a găsit moarte

Embed:

O fetiţă de trei ani şi alta de un an au murit intoxicate cu monoxid de carbon. Tragedia s-a produs în satul Delacău, raionul Anenii Noi. Mama şi-a lăsat copiii în casă fără supraveghere, cu focul aprins în sobă. Fetiţele au deschis gura sobei, iar flăcările s-au extins în camera în care se aflau. La întoarcere, femeia şi-a găsit copiii fără suflare.

"În urma investigaţiilor s-a stabilit că, copiii s-au intoxicat cu monoxid de carbon, iar incendiul s-a produs cel mai probabil din cauza jocului copiilor cu focul. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia să supravegheze copiii, să nu lase surse de aprindere la îndemâna acestora, deoarece în cele mai dese cazuri, provoacă incendii", a comunicat Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă SPCSE.

Acum două zile, un alt copil de doi ani a murit intoxicat cu fum în satul Baimaclia, Cantemir. Fetiţa a inclus în priză un fierbător electric, de la care s-a aprins plapuma. Aceasta era acasă împreună cu sora ei mai mică, fiind supravegheate de un copil de opt ani. De la începutul acestui an, în incendii au murit şapte copii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu