Și-a înjunghiat soția, convins că femeia îi face farmece. Aceasta l-a iertat: Dacă vroia să mă omoare, folosea un cuțit mai mare

Scene desprinse din filmele de groază în Brăila. Un bărbat și-a înjunghiat soția, convins fiind că această îi face farmece. La mai multe luni distanță de scenele respective femeie l-a iertat acesta spunând: “daca voia să mă omoare, folosea un cuțit mai mare”.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila l-a trimis în judecată pentru tentativă la omor pe Vasilica Topor, un brăilean care, în seară zilei de 20 iulie 2017, și-a înjunghiat soția, Daniela Topor, pe fondul unui conflict spontan motivat de suspiciunea acestuia că soția să i-ar face farmece, și i-a provocat mai multe plăgi penetrante, în diferite zone ale corpului, scrie infobraila.ro.

 

Bărbatul este și acum extrem de convins că soția lui îi vrea răul și se folosește de tot felul de ritualuri pentru a face asta, însă anchetatorii nu au descoperit decât că suspiciunile bărbatului sunt neîntemeiate.

“Inculpatul a considerat permanent că persoană vătămată practică ritualuri oculte, îi datorită cărora a suferit o stare permanență de slăbiciune, ajungând la concluzia necesității suprimării vieții soției sale, separarea nefiind îndestulătoare. În ziua de 20 iulie 2017, inculpatul s-a deplasat la mormântul mamei sale pe care a observat o bucată de hârtie cu trei orificii conținând fire de busuioc parțial arse și tămâie, precum și o punguță cu pască, obiecte care i-au întărit convingerea că se practicase magie și că autoarea era soția să, astfel încât s-a întors la domiciliu, unde a ajuns în jurul orei 20:30. Pe drum, s-a hotărât să o ucidă pe soția sa”, consemna procurorul de caz în rechizitoriu.

Tribunalul Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Vasilica Topor, iar expertiză medico-legală psihiatrică efectuată în luna octombrie 2017 de Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” din București a confirmat suspiciunile procurorilor, medicii concluzionând că Vasilica Topor prezintă o tulburare de personalitate tip paranoid și are discernământul scăzut în raport cu faptă penală pentru care este cercetat. Medicii susține că se impune luarea măsurii de siguranță a obligării la tratament medical a bărbatului pentru că acesta să nu mai rănească pe nimeni.

 

Soția să, Daniela Topor, care a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase pentru a-și reveni, și-a iertat consortul.

”Persoana vătămată a declarat că, după aprecierea să, inculpatul nu a intenționat s-o ucidă, întrucât a folosit un cuțit care era o amintire de familie, iar nu unul mai mare, din bucatarie”, a precizat procurorul de caz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu