Şi-a împuşcat iubita în cap, din dragoste, apoi s-a sinucis şi el: „Decizia am luat-o împreună, nu ne judecaţi”

Embed:

Nu aţi fost mulţumiţi de mine. Nu aţi fost de acord cu mine. Nu m-aţi înţeles niciodată. Împreună cu persoana iubită plecăm pe lumea cealaltă. Decizia am luat-o împreună, nu ne judecaţi”. Acesta este mesajul pe care un tânăr de 23 de ani, Ion, din Nisporeni, l-a lăsat părinţilor săi după ce a decis să se sinucidă împreună cu iubita sa de 19 ani, Nadia. Aceasta, la fel, a lăsat pe un site de socializare un mesaj: „Dacă pe Pământ sunt ca un obiect în plus, poate printre îngeri voi avea ceea ce pe Pământ mi-a lipsit foarte mult”.

Potrivit postului public de televiziune, ieri, 22 martie, cadavrele celor doi tineri au fost găsite într-o maşină, în apropiere de Nisporeni, având câte o împuşcătură în regiunea capului.

Vecinii spun că tânărul a fost obligat de părinţi să se căsătorească. Acesta are un copil, care a rămas orfan.  Familia lui Ion a refuzat să vorbească despre aceasta.

Şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis şi el, aşa am auzit. Era un băiat bun”, au mai spus vecinii.

Nadia, în vârstă de 19 ani, originară din satul Selişte, Nisporeni, era studentă la Chişinău. Mama ei munceşte la negru, iar ea locuia cu tatăl vitreg.

Ion lucra încasator la o bancă din Nisporeni, iar arma era din dotarea băncii.

La acest moment, poliţia are versiunea suicid, omor din cauza dragostei.

Pe acest caz a fost demarată o anchetă penală.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu