Şi-a făcut praf automobilul şi a părăsit locul accidentului. Un şofer este căutat de poliţie (VIDEO)

Şi-a făcut praf automobilul şi a părăsit locul accidentului. Şoferul unui Renault s-a izbit luni seară cu maşina de un parapet de protecţie, în apropierea comunei Stăuceni. Fără să mai stea pe gânduri, conducătorul auto a ieşit rapid din automobil şi a fugit de la faţa locului, abandonându-şi autoturismul avariat, scrie canal3.md.

Un Renault făcut zob şi abandonat pe marginea drumului. Şoferul a dispărut fără urmă. Din spusele martorilor, autoturismul se deplasa cu mare viteză dinspre Chişinău spre Cricova. În apropierea localităţii Stăuceni, conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit de parapetul metalic ce separa sensurile de mers. Din cauza impactului puternic, maşina a ajuns pe marginea din dreapta a părţii carosabile.

Alertați de zgomotul puternic provocat de impact, câţiva oameni s-au apropiat de autovehicul, să vadă dacă cineva are nevoie de ajutor. Potrivit lor, un bărbat stătea la pământ, iar când şi-a mai revenit, s-a ridicat în picioare şi a dispărut împreună cu şoferul. Atunci când medicii de la Ambulanţă au ajuns la locul accidentului, au găsit doar un martor ocular.

În scurt timp, la faţa locului a venit şi un echipaj 902. Oamenii legii desfăşoară investigaţii în vederea identificării şi tragerii la răspundere a şoferului fugar.

După ce va fi găsit, el riscă dosar penal pentru părăsirea locului accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu