Şi-a deschis uşile salonul auto de la Frankfurt. Marii producători îşi etalează ultimele elaborări

Embed:

Producătorii de automobile din întreaga lume și-au expus astăzi bijuteriile pe patru roţi la salonul auto de la Frankfurt. În cadrul evenimentului, giganţii din industria auto au prezentat şi cum vor arăta maşinile viitorului. Unul dintre cele mai revoluționare concepte aparţine companiei Mercedes-Benz.

Noul Mercedes Aerodinamic Inteligent își va schimba forma din mers, odată cu mărirea vitezei. Sub capota bolidului se află un motor de 279 de cai putere.

Iar compania Porsche a prezentat conceptul  Mission E, care va fi un automobil electric. Potrivit inginerilor, bateria va putea fi încărcată, în doar 15 minute.
 
Printre noile modele se numără şi Bentley Bentayga, în valoare de 250 de mii de euro. În pofida prețului piperat, doi moldoveni au comandat deja acest automobil. Viteza maximă pe care o poate atinge bolidul este de 301 kilometri pe oră.  

Iar gigantul francez Renault se laudă cu noul Megane de generaţia a patra.

Deschiderea salonului auto de la Frankfurt a fost marcată şi de un incident. Directorul general al companiei germane BMW a leșinat în timpul unei conferințe de presă. El a fost ridicat de gărzile de corp, care l-au ajutat să părăsească standul. Ulterior, presa a fost anunţată că acesta și-a pierdut cunoștința din cauza emoțiilor, însă acum se simte mai bine.

Salonul auto de la Frankfurt a ajuns în acest an la cea de-a 66-a ediție. Primele două zile de prezentare sunt dedicate exclusiv presei. Vizitatorii vor avea acces începând de sâmbătă şi până în 27 septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu