Și-a băut mințile şi a stricat mobilierul unui karaoke din sectorul Botanica! Aventurile unui tânăr agresiv (VIDEO)

Și-a băut mințile, iar ca urmare a stricat mai multe pahare și a distrus mobilierul localului în care a chefuit. Vorbim despre un tânăr de 19 de ani, din Băcioi, care a ajuns noaptea trecută la poliţie, după ce și-a făcut de cap într-un club de karaoke de pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica.

Individul reţinut de poliţie se afla în club împreună cu un grup de tineri care au consumat alcool până s-au amețit de-a binelea.

Băutura în exces le-a întunecat mințile, i-ar unuia dintre cheflii i-a stârnit pornirile agresive. Strigătele și înjurăturile scandalagiului au determinat personalul localului să intervină pentru a-l calma. Peste câteva clipe, în club a izbucnit o ceartă înverșunată.

Administratorul localului a cerut ajutorul serviciul de pază privată. Pentru a-l potoli pe tânărul agresiv, agenţii de pază au folosit spray-ul lacrimogen, după care a fost solicitată intervenţia polițiştilor.

Până să fie încătuşat, tânărul bătăuş i-a agresat şi pe oamenii legii. Drept urmare, a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica. În fața camerei de filmat, acesta a declarat că a fost reținut pe nedrept.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI DIN REPORTAJUL EMISIUNII "UNITATEA DE GARDĂ", PE CANAL 3.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu