Şi-a aşteptat iubita timp de 10 zile într-un aeroport. Reacţia fetei te va UIMI (VIDEO)

Alexander Pieter Cirk, în vârstă de 41 de ani, a călătorit de curând din Olanda până în Hunan, o provincie din sudul Chinei, în speranţa că îşi va întâlni iubita din mediul online, o chinezoaică cunoscută doar ca Zhang, pe care a aşteptat-o timp de 10 zile în aeroport.

Potrivit BBC, bărbatul a aşteptat-o pe iubita sa timp de 10 zile, dar aceasta nu şi-a făcut apariţia. Cazul bărbatului a devenit cunoscut, reuşind să câştige simpatia Chinei, scrie mediafax.ro.

Cirk a declarat pentru presa chineză că a întâlnit-o pe Zhang (26 de ani) în urmă cu 2 luni, într-o aplicaţie, iar dragostea pentru ea a înflorit de atunci, aşa că a decis să ia avionul şi să îi facă o vizită, dar când a ajuns în Hunan, nimeni nu a venit să îl întâmpine la aeroport.

Bărbatul a refuzat să părăsească aeroportul şi şi-a aşteptat iubirea 10 zile, până când a fost dus la spital din cauza epuizării fizice. Presa locală i-a luat interviuri, l-au filmat şi au făcut un reportajul despre bărbatul îndrăgostit.

La o zi după ce reportajul a fost difuzat, Zhang a contactat canalul de televiziune Hunan TV pentru a clarifica lucrurile.

Aceasta a crezut că totul este o glumă, adăugând că în ziua în care Alexander ajunsese în aeroport, ea era în altă provincie, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi a avut telefonul închis.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu