Şi-a aflat adversarul. Cu cine va juca Radu Albot în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon

Embed:

Radu Albot şi-a aflat adversarul din primul tur al tuneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Tenismenul moldovean, numărul 41 mondial, va da piept cu italianul Matteo Berrettini, care se află pe locul 20 în topul ATP.

Albot a mai jucat de două ori cu Berrettini, anul trecut, la competiţiile de la Gstaad şi Kitzbuhel, iar italianul s-a impus de fiecare dată.

Albot va evolua pentru a patra oară pe tabloul principal de la Wimbledon. Cea mai bună performanţă obţinută de acesta la turneul londonez a fost în 2018, atunci când a ajuns până în turul 3.

Şi-au aflat adversarii şi principalii favoriţi care vor evolua pe terenurile de la All England. Liderul mondial, sârbul Novak Djokovic îl va întâlni pe germanul Philipp Kohlschreiber, spaniolul Rafael Nadal - pe japonezul Yuichi Sugita, iar elveţianul Roger Federer - pe sud-africanul Lloyd Harris.

În concursul feminin, românca Simona Halep o va înfrunta pe bielorusa Aliaksandra Sasnovici, iar liderul mondial, australianca Ashleigh Barty - pe chineza Saisai Zheng.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu