Show-ul muzical X Factor nu se mai difuzează. Antena 1 renunță la el după 7 ani de activitate

Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, astfel că show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an, transmite libertatea.ro. 

De cealaltă parte, reprezentanții postului de televiziune au previzat, pentru sursa citată, că deține în continuare contractul pentru show, dar că nu se poate spune dacă emisiunea va mai continua cu un nou sezon în acest an. De-a lungul anilor, X Factor a fost la concurență cu o altă emisiune de talente, Vocea României, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul X Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo. Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din opt. 

Emisiunea difuzată de Antena 1 a avut, pe parcursul celor opt sezoane, două perechi de prezentatori. Răzvan Simion și Dani Oțil, cuplul de la matinalul Antenei 1, au fost cei care au prezentat show-ul X Factor timp de șapte sezoane. Ultimul sezon a fost prezentat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

În cei șapte ani de difuzare, X Factor a fost transmis în zile diferite: vineri, sâmbătă, duminică și chiar marți. Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011. 

Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu