Show senzațional la Gala KOK. Alexandru Prepeliţă l-a învins pe românul Andrei Leuştean

Embed:

Clipe de glorie pentru Alexandru Prepeliţă! Luptătorul clubului Champion a câştigat piramida în categoria de până la 71 de kilograme la Gala KOK, desfăşurată la Sala Polivalentă din capitală.

Datorită acestui succes, Prepeliţă se va confrunta cu Dorel Cristian pentru centura de campion.

În semifinală, sportivul nostru l-a învins pe cipriotul Georgios Kostanidis, iar în duelul decisiv a împărţit pumni şi picioare cu românul Andrei Leuştean. Finala a fost una echilibrată şi Prepeliţă s-a impus la puncte după o rundă suplimentară.

"Am răbdat un mic mai mult ca el, poate. Am muncit foarte mult. Rugăciunele mele care le-am indicat lui Dumnezeu s-au îndeplinit. Aici a fost numai mâna şi voia lui Dumnezeu", a afirmat luptătorul K-1, Alexandru Prepeliță.

"A fost un meci echilibrat. Cred că am fost mai bun şi cam atât. Nu sunt obişnuit cu jumătăţile de măsură. Sunt vinovat de ceea ce s-a întâmplat în această seară şi o să muncesc mult mai mult în viitor", a spus luptătorul K-1, Andrei Leuștean.

În urma acestei victorii Prepeliţă va lupta pentru centura de campion cu Dorel Cristian. Acesta l-a învins pe olandezul Amine Doudou.

Un succes istoric l-a obţinut Nadejda Canţîr. Moldoveanca a câştigat partida cu Feride Kirat din Turcia şi se va bate pentru centură în categoria de până la 51 kilograme cu Esma Hasshass.

Luptătoarea olandeză a învins-o pe Canţîr în luna octombrie a anului trecut.

"Am o şansă să-mi iau revanşa, vreau foarte mult să iau centura care va fi a mea. Muncesc foarte mult şi este doar a mea", a spus luptătoarea K-1, Nadejda Canțîr.

Cel mai rapid frumos al serii l-a reuşit Aurel Ignat. El a avut nevoie mai puţin de două minute pentru a-l trimite pe podea pe olandezul Noah Apituley.

"Surpriza a fost şi pentru mine, şi pentru spectatori. A fost destul de dificil, ca şi orice luptă. Nu există o luptă uşoară", a comunicat luptătorul K-1, Aurel Ignat.

Alexandru Burduja a pierdut dramatic în faţa lui Vasil Ducar. Deşi a fost numărat de două ori, cehul l-a făcut knockout pe Burduja cu 8 secunde până la finalul duelului.

Un alt luptător K-1 din Republica Moldova, Maxim Bolotov, a pierdut prin knockout în faţa olandezului Colin George.

"M-am aşteptat să termin lupta prin knockout. Am vorbit despre asta anterior şi am promis că totul se va încheia în a doua rundă", a afirmat luptătorul K-1, Colin George.

A suferit înfrângere şi Stanislav Reniţă. Belarusul Oleg Lihtorovici i-a spart arcada sportivului din Basarabeasca, căruia medicii i-a interzis să continue partida.

"Sunt mulţumit de gala de astăzi, deoarece au fost lupte pe măsură, lupte interesante. Am avut sentimentul bucuriei şi scârbă pentru luptătorii noştri, dar asta este sport", a afirmat preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

Următoarea Gala KOK de la Chişinău va avea loc în luna septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu