SHOW pe patru roţi la Rezina. Surprizele pe care le pregătesc organizatorii Campionatului Naţional de Off-Road

Embed:

Show pe patru roți, viteză şi adrenalină în condiții extreme, de toate vor avea parte participanţii la Campionatul National de curse off-road, etapa a II-a, care se va desfăşura în perioada 11-12 mai, la Rezina. 

Totodată, cei prezenţi la eveniment vor avea parte şi de alte surprize, dar şi multă voie bună. Vizitatori se vor putea delecta cu muzică de calitate în cadrul unui concert în aer liber, vor fi organizate grătare şi vor putea mânca mămăligă. 

De asemenea, pentru copii vor fi amenjate locuri de joacă. 

Doritorii de a participa la Campionatul Național trebuie să dețină un ATV, UTV sau o mașină cu tracțiune integrală 4x4, dotată conform cerințelor Comisiei Naționale de Off Road din ţara noastră.

Mai jos vezi programul evenimentului din acest weekend:

Ziua 1, 11 mai

10:00 - Deschiderea oficială a evenimentului, în fața Consiliului raional Rezina.

10:30 - Startul Bolizilor 4x4 spre albiile râurilor și un număr mare de cascade naturale, unde vor colecta punctele de control stabilite de organizatori.

Între timp, vizitatorii vor putea aștepta piloții din cursă distrânu-se în parcul amenajat cu locuri de agrement, frigărui, muzică, lângă traseul R13, satul Ţareuca.

Ziua 2, 12 mai

10:00 - Start la Proba Specială Trial, unde vor participa Bolizii 4x4 pe un teren accidentat de tip închis, contra cronometru.

16:00 - Premierea câștigătorilor și închiderea oficială a Campionatului de Off Road Etapa a II-a.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu