SHOW la miez de noapte pe o stradă din Durleşti. Un ŞOFER BĂUT s-a dat în spectacol şi a agresat poliţiştii (VIDEO)

Embed:
Amenzile usturătoare și riscul de a rămâne fără permisul de conducere nu-i mai responsabilizează pe unii șoferi. Este vorba și despre un bărbat care a fost prins beat la volan de către inspectorii de patrulare, azi-noaptea pe o stradă din orașul Durlești. Ba mai mult acesta s-a comportat agresiv cu polițiștii.

La venirea echipei Publika TV, conducătorul în vârstă de 37 de ani, s-a mai calmat și a negat că ar fi fost la volan în acel moment:

" - Fără comentarii, din taxi m-a luat.
- Dar cât ați consumat?
- Două beri am consumat?
- Asta o să vă comenteze polițiștii a cui e mașina".

Cu o concentrație de alcool în aerul expirat de aproape șase ori mai mare decât norma admisibilă, acesta circula și pe contrasens. Șoferul buclucaș a refuzat să iasă din automobil și a agresat verbal polițiștii.

"A fost primită informație de la persoană civilă, precum că în orașul Durlești pe strada Caucazului, șofer conduce neadecvat posibil în stare de ebrietate. I s-a propus să-i conducem automobilul la parcarea cu plată, dumnealui a refuzat să dea cheia și în rezultat am fost nevoiți să-i aplicăm mijloacele speciale, cătușele din dotare. Față de angajații poliției a manifestat un comportament agresiv, a numit cu cuvinte necenzurate, a înjurat", a menţionat Dmitrii Zaharco, ofițer de patrulare, INP.

Şoferul a rămas fără permisul de conducere și s-a ales și cu dosar penal. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, doar în weekend-ul trecut, pe traseele naționale au fost prinşi 77 de șoferi în stare de ebrietate la volan.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu