Show extrem în munţii Pirinei! Zeci de schiori au participat la Freeride World Tour

Embed:

Show extrem în munţii Pirinei! 63 de schiori au participat la prima etapă a competiţiei Freeride World Tour. Participanţii au coborât de la înălţimea de 2.600 de metri.

Kristofer Turdell nu a avut rivali la proba de schi din cadrul competiţiei Freeride World Tour din Andorra. Suedezul l-a devansat pe elveţianul Jeremie Heitz, care a obţinut cu trei puncte mai puţine decât învingătorul. Podiumul a fost completat de rusul Ivan Malahov.

Proba masculină de snowboard a fost câştigată de Sascha Hamm. Britanicul s-a impus la limită în faţa suedezului Christoffer Granbom. Pe locul trei s-a clasat francezul Camille Armand.

La feminin s-a impus Estelle Balet, care a devansat-o pe franţuzoaica Marion Haerty, în timp ce medalia de bronz i-a revenit sportivei din Finlanda, Mikaela Hollsten.

La competiţia din munţii Pirinei au participat 63 de sportivi la toate cele trei probe. Freeride Tour este considerată cea mai periculoasă competiţie extremă din sporturile de iarnă.

În acest an mai sunt programate încă trei asemenea concursuri. Următoarea etapă a Freeride World Tour va avea loc în Franţa, pe şase februarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu