SHOW ELECTRIZANT la Gala KOK: Vasil Ducar l-a învins în finală pe Dănuţ Hurduc

Embed:

Vasil Ducar a câştigat piramida categoriei de greutate de până la 95 de kilograme la Gala KOK de la Chişinău. În finală luptătorul K-1 din Cehia l-a învins la puncte pe Dănuţ Hurduc din România. Partida decisivă a fost una tensionată, iar Ducar a obţinut victoria abia după o rundă suplimentară.

"M-am accidentat în prima luptă şi nu am putut lucra cu mâna dreaptă. Sunt foarte fericit că am câştigat!", a spus  luptătorul K-1, Cehia, Vasil Ducar.

"În extra round am fost un pic mai obosit, dar după trei reprize am tras mai tare. Nu trebuia să fie extra round. M-am concentrat pe trei reprize, nu pe patru", a spus luptătorul K-1, România, Dănuţ Hurduc.

"Dănuţ Hurduc este unul din favoriţii mei, dar Vasil Ducar - jos pălăria. Acest băiat face ceva imposibil. Întotdeauna lumea crede că Ducar pierde, iar el dă dovadă de caracter", a spus preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

În semifinale Dănuț Hurduc s-a impus în faţa reprezentantului Moldovei, Pavel Voronin.

Una dintre cele mai aşteptate confruntări - cea dintre Ţotne Rogava şi olandezul Colin George - a fost câştigată de sportivul ucrainean.

"El a încercat să lovească de multe ori și să nimerească în mine, dar am ştiut să contraatac. Am reuşit să-l păcălesc. Nu am demonstrat însă tot ceea ce pot. În continuare voi avea lupte mai calitative", a spus luptătorul K-1, Ucraina, Țonte Rogava.

În duelul feminin olandeza Esma Hasshass a triumfat în fața ucrainencei Liudmila Pilipciak.

"Am vrut să câştig prin knock-out, dar victoria rămâne victorie. Succesul este frumos şi fără knock-out", a spus luptătoarea K-1, Olanda, Esma Hasshass.

Luptătorii moldoveni Constantin Rusu, Maxim Bolotov, Alexandru Burduja, Vitalie Matei, Dumitru Sârbu şi Dorel Cristian au obţinut victorii în duelurile lor.

"Adversarul nu mi-a dat voie să fac o luptă frumoasă. Tot timpul el a alergat şi trebuia să-l caut. Cum am mai spus într-un interviu, a căutat al cincelea colţ", a spus luptătorul K-1, Republica Moldova, Dorel Cristian.

Nicolae Cărăuş a suferit prima înfrângere în ringul profesionist. Acesta a fost trimis la podea de italianul Giuseppe Di Domenico în a doua rundă. În total, aseară s-au disputat 16 sparring-uri.

Următoarea Gală KOK din Capitală este programată pentru 9 decembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu