Show de zile mari la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix. Marin Vetrilă a câştigat turneul-piramidă în categoria de greutate de până la 65 de kg

Show de zile mari la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix, care a avut loc la Complexul Sportiv "Futsal Arena F.M.F." din comuna Ciorescu. Moldoveanul Marin Vetrilă a fost unul dintre eroii serii, reuşind să câştige turneul-piramidă în categoria de greutate de până la 65 de kilograme.

În finală, Vetrilă i-a fost superior românului Cristian Spetcu şi, la capătul celor trei runde, s-a impus prin decizia unanimă a arbitrilor.

Marin Vetrilă a obţinut şansa de a lupta pentru centura de campion cu Stanislav Reniţă.
Un alt turneu-piramidă a fost cel în categoria de greutate de peste 95 de kilograme. A triumfat sârbul Mihajlo Kecojevic, care l-a făcut knock-out pe albanezul Asdren Gashi chiar în prima rundă.

Astfel, în viitorul apropiat Mihajlo Kecojevic poate lupta cu ucraineanul Pavel Juravliov pentru titlul de campion.

O victorie spectaculoasă a obţinut moldoveanul Nicolae Cărăuş. În superfight-ul categoriei de până la 85 de kilograme, compatriotul nostru l-a învins prin knock-out tehnic în runda a treia pe reprezentantul Olandei, Guillermo Blokland.

Şi Victor Apostol a câştigat lupta prin knock-out. În superfight-ul categoriei de până la 73 de kilograme, moldoveanul l-a învins pe polonezul Kamil Pawlak în runda a doua.

Victorii aseară au mai obţinut Constantin Rusu, Vitalie Matei şi Artur Brînză. În total, la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix s-au disputat 16 lupte.

loading...

Lasă un comentariu