Show de zile mari la campionatul mondial de surfing

Principalii favoriţi la câştigarea etapei a opta care are loc la San Clemente în California s-au calificat în turul trei. Numărul unu mondial Gabriel Medina şi legenda vie a surfingului, Kelly Slater au oferit un spectacol acrobatic inedit.

Brazilianul Gabriel Medina care este liderul clasamentului mondial la surfing l-a învins pe compatriotul său în turul doi al turneului de la San Clemente. Medina s-a impus în faţa lui Raoni Monteiro la o diferenţă de aproape patru puncte şi s-a calificat în etapa următoare unde se va duela cu Carlos Munoz din Costa Rica.

"La această etapă ai nevoie de puţin noroc. În prima rundă nu am avut parte de valuri bune. Am avut nevoie de un restart şi am început să devin nervos. Sunt bucuros că m-am calificat mai departe în cele din urmă", a spus Medina.

În turul trei s-a calificat şi Kelly Slater care are în palmares 11 titluri de campion mondial. Se pare că americanul de 42 de ani a uitat de concurenţă şi încearcă să facă doar show în cadrul turneelor.

Slater a reuşit un procedeu acrobatic extrem de dificil prin care şi-a asigurat victoria în faţa francezului Jeremy Flores.

În turul trei, Kelly Slater se va duela cu surferul Tanner Gudauskas. Slater va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa lui Gudauskas, asta pentru că a fost învins surprinzător în primul tur de la San Clemente.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu