Sheriff vrea să facă noi achiziţii în intersezon

Embed:

Sheriff vrea să facă noi achiziţii în intersezon! Clubul tiraspolean a început deja tratativele pentru a-l transfera pe brazilianul Gabriel Machado de la Universitatea Cluj cu 750 de mii de euro. Oficialii Sheriff-ului confirmă "avem mai mulţi candidaţi, inclusiv Machado".

Campioana Moldovei vrea să facă achiziţii de marcă în acest intersezon. Oficialii de la Sheriff Tiraspol confirmă că au început deja selecţia de jucători.

Primul jucător pe listă este brazilianul Gabriel Machado de la echipa din prima ligă din România Universitatea Cluj. Presa română scrie că oficialii de la Sheriff le-au comunicat clujenilor oferta lor - 750 de mii de euro pentru un transfer din iarnă al atacantului adus la Universitatea în vara lui 2009 de la Grasshoppers Zurich.

Oficialii români nu se grăbesc însă să-l vândă pe brazilian, patronul Universităţii Cluj nu se gândeşte să renunţe la atacant pentru mai puţin de 1 milion de euro şi, cel mai probabil, îi va face lui Machado o ofertă de prelungire a angajamentului, dacă nu va obţine suma cerută până în iarnă, notează prosport

Lasă un comentariu