Sheriff va întâlni formaţia albaneză Kukesi în preliminariile Ligii Campionilor

Embed:

Sheriff începe aventura în cupele europene! Deţinătoarea titlului va întâlni formaţia albaneză Kukesi în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Prima partidă va avea loc astăzi la Tiraspol, iar manşa retur se va disputa peste o săptămână în Albania.
În această vară lotul Sheriff-ului a suferit schimbări radicale: 15 fotbalişti au părăsit clubul, iar în locul lor au venit 7 jucători.

"Viepsile" au debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei Naţionale şi au învins cu 5-0 formaţia Zaria Bălţi în prima etapă.

De partea cealaltă, Kukesi este campioana Albaniei şi va evolua în premieră în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Lotul formaţiei este cotat la aproape 5 milioane de euro, în timp ce jucătorii lui Sheriff Tiraspol valorează peste 8 milioane de euro.

Fotbalistul-cheie al echipei Kukesi este atacantul în vârstă de 34 de ani, Pero Pejic. Croatul a înscris 28 de goluri în sezonul trecut şi a devenit cel mai bun marcator al campionatului.

Înaintea sosirii în Republica Moldova presa albaneză a scris că fotbalişti au fost audiaţi de poliţişti privind participarea la meciuri trucate în cantonamentul din Austria.

Kukesi a pierdut cu 0-6 ultima partidă de pregătire cu Dinamo Moscova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu