Sheriff Tiraspol rămâne neînvinsă în grupa F a Ligii Europei. Campioana Republicii Moldova a remizat cu cea a Danemarcei

Embed:
Sheriff Tiraspol rămâne neînvinsă după două etape în grupa F a Ligii Europei. Campioana Republicii Moldova a remizat cu cea a Danemarcei, FC Copenhaga, într-un meci fără goluri - ca și în prima etapă, în Cehia, cu FC Zlin.

"Noi am pregătit bine meciul. În unele momente din prima repriză am întâlnit mari dificultăţi, însă echipa a jucat foarte bine. Pot să îi numesc pe toţi eroi pentru că am rezistat la 0 şi desigur ne-am creat ceva ocazii în a doua repriză. Trebuia de marcat şi cred că era mai favorabilă o victorie aici", a declarat Petru racu,  fundaş Sheriff Tiraspol.

Aceasta este a doua remiză fără goluri pentru Sheriff în grupa F. După 180 de minute de joc în grupele Ligii Europei "viespile" încă nu au încasat nici un gol. E drept că nici nu au marcat nici unul..

În celălalt meci al grupei, Lokomotiv Moscova a învins-o pe FC Zlin fără drept de apel cu scorul de 3-0. Toate golurile gazdelor au fost marcate de portughezul Manuel Fernandes în primele 17 minute.

După două etape, Lokomotiv este liderul grupei F cu 4 puncte, iar FC Copenhaga şi Sheriff împart locurile 2 şi 3 cu câte 2 puncte. FC Zlin este ultima clasată cu un singur punct acumulat.

În următoarea etapă, Sheriff Tiraspol va juca din nou pe teren propriu, cu Lokomotiv Moscova. Partida este programată pentru ziua de 19 octombrie şi va transmisă în direct de Canal 3.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu