Sheriff Tiraspol poate deveni campioana Moldovei

Embed:

Sheriff Tiraspol poate deveni campioana Moldovei chiar în etapa a 30-a. Echipa pregătită de Veaceslav Rusnac trebuie să învingă FC Costuleni în această manşă pentru a-şi asigura titlul cu patru etape înainte de finalul campionatului. Totodată, derby-ul etapei se va juca la Speia acolo unde Dacia se va duela cu Zimbru.

Derby-ul Capitalei dintre Dacia şi Zimbru se va juca din nou în afara Chişinăului. Partida este programată pe 3 mai la Speia, unde "lupii-galbeni" îşi dispută meciurile de pe teren propriu. Dacia nu a învins în acest sezon Zimbru. În cele două meciuri directe jucate până acum, galben-verzii au obţinut o victorie, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Dacia nu a mai învins echipa lui Oleg Kubarev din iulie 2012.

Etapa a 30-a din Divizia Naţională va începe vineri. Milsami va întâlni pe teren propriu Dinamo-Auto, iar Veris se va duela cu FC Tiraspol. Speranţa are asigurate trei puncte, după ce a câştigat la masa verde meciul cu Rapid. Sâmbătă pe lângă partida dintre Dacia şi Zimbru, va avea loc confruntarea dintre Academia şi Olimpia. Într-un alt meci, Sheriff va evolua în deplasare cu FC Costuleni.

Sheriff este pe primul loc şi mai are nevoie de o singură victorie în cele patru etape rămase pentru a câştiga cel de-al 13-a titlu de campioană. FC Tiraspol se află pe doi, iar podiumul este completat de Veris. Dacia este pe locul patru, fiind urmată de Zimbru şi FC Costuleni.

Milsami este pe şapte şi nu mai are şanse să încheie sezonul nici măcar pe locul patru. În zona retrogradării au rămas formaţiile Academia şi Speranţa.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu