Sheriff Tiraspol a zdrobit Academia cu 8:0, iar Speranţa Cahul a pierdut în deplasare cu Rapid

Embed:

Sheriff Tiraspol a obţinut cea mai categorică victorie din această ediţie a Diviziei Naţionale! Campioana Moldovei a zdrobit pe teren propriu Academia, cu scorul de 8-0. Într-un alt meci din etapa a 17-a, Speranţa Cahul a pierdut în deplasare cu Rapid, scor 2-4 şi a suferit a 10-a înfrângere consecutivă în campionat.

Speranţa a marcat primul gol după o pauză de aproape două luni în meciul cu Rapid. Petru Stângă a deschis scorul în partida de la Ghidighici în minutul 26. Gazdele au egalat peste doar trei minute, prin Iurie Livandovschi.

Speranţa a condus din nou în minutul 37, după golul marcat de Timur Valcu, însă Iurie Livandovschi a egalat din nou peste două minute. Rapid a reuşit să-şi adjudece victoria în repriza secundă. Mai întâi, Anatolie Doroş a înscris pentru 3-2, iar Vitalie Plămădeală a stabilit rezultatul final, de 4-2, în minutul 76.

Într-un alt meci, Milsami a învins în deplasare Olimpia, cu scorul de 1-0. Campioana Sheriff s-a impus categoric în faţa formaţiei Academia, cu 8-0. Cu o zi mai devreme, Zimbru a pierdut meciul cu FC Tiraspol, scor 1-2, iar Veris a surclasat Dinamo Auto cu 5-0.

Sheriff este lider cu 44 de puncte, fiind urmată de FC Tiraspol şi Veris. FC Costuleni este pe patru, iar Milsami a urcat pe poziţia a cincea, acumulând 31 de puncte. Pe ultimele trei poziţii în clasament se află formaţiile Olimpia şi Speranţa, cu câte opt puncte, şi Academia, cu doar patru puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu