Sheriff Tiraspol a obținut a doua victorie consecutivă sub comanda noului antrenor

Embed:

Sheriff Tiraspol a obținut a doua victorie consecutivă sub comanda noului antrenor, croatul Goran Sablic. În cadrul etapei a 12 a Diviziei Naționale campioana țării a surclasat-o la Tiraspol pe Sfântul Gheorghe Suruceni cu scorul de 4-0. Jucătorul meciului a fost Alhaji Kamara de la "galben-negri". Atacantul din Sierra Leone a reușit un hat-trick.

Celălalt gol a fost înscris de belgianul Ziguy Badibanga. Sheriff se află pe primul loc în clasament, avînd un avans de 3 puncte față de cea de-a doua clasată, Milsami.

La rândul lor, orheienii au dispus pe teren propriu de Zaria Bălți cu scorul de 3-1.

Constantin Bogdan, Alexandru Antoniuc și Vadim Rață au marcat pentru gazde, iar Gheorghe Ovseanikov a înscris golul de onoare al bălțenilor.

Într-o altă partidă, Zimbru Chișinău a remizat cu Dinamo-Auto Tiraspol, scor 2-2. Pe banca tehnică a "galben-verzilor" a debutat noul antrenor Sergiu Secu. Alexandru Onică și Ion Nicolăescu au marcat pentru chișinăuieni, iar oaspeții au replicat prin Eugen Rebenja și Sergiu Diulgher.

La Hâncești, Petrocubul din localitate a remizat cu Speranța Nisporeni, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 34 prin Maxim Iurcu , iar Vlad Ambros a egalat peste 8 minute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu