Sheriff Tiraspol a învins Zimbru Chişinău în El Clasico de Moldova

Embed:
Sheriff Tiraspol a câștigat fără drept de apel primul «Clasico» moldovenesc al noului sezon fotbalistic.

«Viespile» au surclasat pe teren propriu cu 3-0 pe Zimbru Chișinău într-un meci din programul etapei a doua a Diviziei Naționale de fotbal. Toate golurile au fost înscrise de jucătorii achiziționați în această iarnă. Gazdele conduceau cu 2-0 la pauză grație golurilor înscrise de camerunezul Robert Tambe, care a punctat în minutele 18 și 39. După reluare, brazilianul Leandro Ribeiro a închis tabela în minutul 51.

Într-o altă partidă, Speranța Nisporeni a terminat la egalitate, scor 2-2, confruntarea cu Sfântul Gheorghe Suruceni.

«Alb-albaștrii» au început în forță și au marcat în minutul 15 prin Ion Drăgan. Sfântul Gheorghe a replicat în minutul 50 prin Alexandru Boiciuc, care a transformat cu sânge rece un penalty. Finalul jocului a fost unul încendiar. Speranța a preluat conducerea în minutul 81, când același Drăgan a executat splendid o lovitură liberă.

Surucenenii au egalat peste doar 4 minute, când a înscris Andrei Novicov. Celelalte meciuri din cadrul etapei a doua se vor disputa sâmbătă. Nou-promovata Codru Lozova va găzdui pe Milsami Orhei, iar Petrocub Hâncești va primi vizita lui Dinamo-Auto Tiraspol.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu