Sheriff Tiraspol a învins în deplasare Zimbru Chișinău

Embed:

Sheriff Tiraspol s-a impus fără drept de apel în "El Clasico" al Diviziei Naţionale de fotbal. Campioana în exercţiu a spulberat-o la Chişinău pe marea sa rivală, Zimbru, cu 4-1.

Și asta, deși "galben-verzii" au deschis scorul deja în minutul 5 prin Andrei Rusnac.

Sheriff a egalat în minutul 19, când Josip Brezovec a transformat un penalty. Tiraspolenii au preluat conducerea peste 7 minute, când a înscris Ricardinho. 

Brazilianul a recidivat la începutul reprizei secunde, iar rezultatul final a fost stabilit de Radu Gînsari în minutul 69.

"Toate patru goluri le-am primit din greşeli individuale, din greşeli copilăreşti. Cineva nu nimereşte mingea. Asta vine cu experienţa, cu meciuri în picioare. Pentru ei au fost emoţii", a declarat Veaceslav Rusnac, antrenor Zimbru Chişinău.

"După golul primit ne-am trezit. Am început să jucăm bine. A fost o altă faţă a echipei. Am jucat foarte bine şi am făcut un mic pas înainte, spre cucerirea titlului", a spus Roberto Bordin, antrenor Sheriff Tiraspol.

Zimbru nu a mai câştigat în fața Sheriff-ului în campionat din 2012.

"Ne-am dorit foarte tare. Chiar am marcat primii, dar, practic, pentru jumătate de echipă a fost primul meci împotriva lui Sheriff. Este destul de greu din punct de vedere psihologic", a subliniat Ion jardan, căpitan Zimbru Chişinău.

Sheriff a urcat pe primul loc în Divizia Naţională de fotbal şi are un punct avana față de Milsami Orhei, care, însă, are cu un meci mai mult disputat. A treia clasată este Dacia Chişinău.

"Lupii galbeni" s-au impus la Speia cu 1-0 în faţa formaţiei Speranţa Nisporeni. Singurul gol al partidei a fost înscris de bulgarul Ismail Isa în minutul 66.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu