Sheriff Tiraspol a învins Academia, obţinând a treia victorie consecutivă în acest an

Embed:

Sheriff Tiraspol a învins în deplasare Academia Chişinău cu scorul de 3-0. Oaspeţii au deschis scorul chiar în primele secunde ale meciului, după ce fundaşul Ion Sandu a înscris în propria poartă. Acesta a fost cel mai rapid autogol din istoria Diviziei Naţionale.

La finalul primei reprize, Ricardinho a dublat avantajul tiraspolenilor, iar în partea a doua a meciului Ernandes a stabilit scorul final.

"Scorul e 3-0 şi am avut foarte multe ocazii. Însă, pe aşa un teren, este foarte greu de jucat. În aşa situaţii este foarte greu de motivezi echipa", a declarat antrenorul Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic. 

"Am încasat gol înainte de pauză şi atunci totul s-a terminat. E greu să faci ceva într-un meci cu un aşa adversar, care este mai bun la toate capitolele", a spus antrenorul Academia, Vladimir Vusatâi. 

Zimbru a obţinut prima victorie din acest an în Divizia Naţională. Galben-verzii au învins pe teren propriu codaşa clasamentului, Dinamo Auto Tiraspol cu scorul de 2-0. Pentru gazde au marcat Haceaturov şi Dedov.

Luni, în ultimul meci al etapei, Dacia va juca în deplasare cu Saxan Ceadîr-Lunga.

Sheriff este lider cu 36 de puncte, iar Milsami ocupă locul doi, cu 34 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu