Sheriff Tiraspol a câştigat cu 3-0 partida de la Suruceni cu nou-promovata Sfântul Gheorghe

Embed:

Sheriff Tiraspol a câştigat cu 3-0 partida de la Suruceni cu nou-promovata Sfântul Gheorghe. Deţinătoarea titlului a preluat conducerea pe tabelă cu 5 minute până la pauză, când a marcat Vitalie Damaşcan. Atacantul ”galben-verzilor” a profitat de o neînţelegere între portarul Dumitru Gurac şi fundaşul Alexandru Tofan. În repriza secundă tiraspolenii au mai înscris de două ori prin Petru Racu şi Veaceslav Posmac.

"Erau situaţii când am controlat mingea, dar am primit gol. Noi nu putem să jucăm foarte simplu. Noi trebuie să facem cadouri şi apoi să recuperăm", a spus antrenorul de la Sfântul Gheorghe Suruceni, Sergiu Secu.

"După golul marcat de Damaşcan pe finalul primei reprize, jocul s-a deschis. Adversarul a încercat să atace, iar noi am beneficiat de spaţii şi am început să ne creăm mai multe ocazii. După al treilea gol ne-am dorit să gestionăm rezultatul", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol Roberto Bordin.

"Un meci destul de greu, deoarece este foarte cald. Principalul este că am luat cele 3 puncte şi ne pregătim de următorul meci. Scopurile le-am atins şi ocaziile, care le-am avut, le-am fructificat. Cred că asta a fost cheia succesului în meciul de azi", a afirmat mijlocaşul Sheriff Tiraspol, Gheorghe Anton.

Sheriff se află pe locul secund în clasament, la un punct în spatele liderului Milsami. Orheienii au obţinut victoria cu 4-1 în partida din deplasare cu Dinamo-Auto Tiraspol.

Într-un alt meci din cadrul etapei a şasea a Diviziei Naţionale Petrocub-Hânceşti şi Speranţa Nisporeni au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu