Sheriff Tiraspol - Iskra Stal Rîbniţa, scor 5:1

Embed:

Sheriff Tiraspol a umilit pe teren propriu deţinătoarea Cupei Moldovei Iskra Stal Rîbniţa, scor 5-1, în ultimul meci al etapei a cincea din Divizia Naţională la fotbal. În urma acestei victorii, tiraspolenii sunt lideri autoritari în clasament, cu 13 puncte la activ.

Sheriff Tiraspol a învins pe teren propriu fără drept de apel echipa Iskra Stal Rîbniţa, cu 5-1. Golurile tiraspolenilor au fost marcate de către Balima în minutul 2, Henrique Luvannor în minutele 3 şi 35, Serghei Georghiev în minutul 41 şi Anatolie Cheptine în minutul 79."Oţelarii" au înscris golul de onoare în prelungiri, prin Eugen Gorodeţchi.

În alte meciuri ale etapei, disputate sâmbătă, FC Costuleni a remizat la Bălţi cu Olimpia, scor 0-0. În derby-ul etapei, Milsami-Ursidos a încheiat la egalitate pe teren propriu partida cu Zimbru, scor 1-1. FC Tiraspol a obţinut prima victorie în această ediţie de campionat, 2-0 cu Academia la Chişinău. Nistru Otaci a învins la Călărăşăuca Rapid Ghidighici cu 2-0. Revelaţia acestui campionat, Sfântul Gheorghe, a înregistrat prima înfrângere în acest sezon, în meciul cu campioana Moldovei, Dacia Chişinău, scor 0-2.

După cinci etape în clasament, conduce Sheriff Tiraspol cu 13 puncte, urmată de Zimbru şi Dacia cu câte 10 puncte. Urmează Nistru, Milsami-Ursidos şi Sfântul Gheorghe cu câte 8 puncte şi încă trei echipe cu câte 5 puncte: Olimpia, FC Tiraspol şi Iskra. Pe locul 10 şi 11 se clasează FC Costuleni şi CSCA-Rapid, cu câte 3 puncte, iar Academia încheie clasamentul, cu doar 2 puncte la activ.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu