Sheriff s-a programat pentru victorie în meciul Dinamo Zagreb

Embed:

Campioana Moldovei, Sheriff, vrea să rezolve calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor în meciul din prima manşă cu Dinamo Zagreb. Antrenorul spaniol al tiraspolenilor, Juan Ferrando, a declarat că îşi doreşte o victorie la scor în meciul din Croaţia.

Sheriff Tiraspol a plecat în Croaţia cu o zi înainte de meciul cu Dinamo Zagreb, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Pentru mine, este foarte important să obţinem o victorie acolo. Totodată, este important să obţinem o victorie cu 2-0, 3-0 sau, dacă e posibil, chiar cu 5-0", a declarat Juan Ferrando.

Şi jucătorii Sheriff-ului nu se gândesc la nimic altceva decât la victorie în meciul de la Zagreb.

"Nu ne gândim la remiză. Ne-am pregătit doar pentru victorie. Trebuie să marcăm acolo, ca în retur să ne fie mai uşor", a punctat jucătorul Sheriff Henrique Luvannor.

Sheriff are şi un spion în lot. Noul portar al "galben-negrilor", Vjekoslav Tomic, a jucat opt ani în Campionatul Croaţiei. Acesta spune că meciul cu Dinamo nu va fi deloc uşor pentru Sheriff.

"Dinamo este o echipă mare. Credem că o victorie la o diferenţă de un gol va fi un rezultat bun pentru noi", a spus portarul Sheriff, Vjekoslav Tomic.

Meciul dintre Dinamo Zagreb şi Sheriff Tiraspol se va juca marţi, cu începere de la ora 21 şi 45 de minute, pe stadionul "Maksimir", din Zagreb. Campioana Moldovei va întâlni formaţia croată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor pentru a trei oară în ultimii patru ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu