Sheriff o întâlneşte pe Dacia, iar Zimbru are meci greu acasă cu FC Tiraspol. VEZI avancronica etapei

Embed:

Astăzi începe ultima etapă din returul Diviziei Naţionale, după care se va stabili calendarul ultimelor 11 meciuri ale sezonului. În etapa a 22-a, se va juca derbiul campionatului, dintre Sheriff şi Dacia, dar şi partida dintre Zimbru şi ocupanta locului trei, FC Tiraspol.

În cazul unei victorii a "lupilor galbeni", distanţa dintre cele două echipe se va micşora la nouă puncte. Derbiul se va juca sâmbătă la Tiraspol, de la ora 17:00.

Tot astăzi, Zimbru are meci greu acasă cu ocupanta locului trei, FC Tiraspol, iar Iskra va juca cu lanterna roşie, Speranţa.

Celelalte trei partide se vor juca duminică. De la ora 12, Academia va întâlni la Vadul lui Vodă FC Costuleni, iar imediat după acest meci, la Centrul de pregătire a selecţionatelor va avea loc partida dintre Milsami şi Olimpia. Etapa se va încheia cu meciul Rapid - Nistru.

Înaintea ultimei etape din retur, Sheriff este lider detaşat în clasament. Dacia se simte şi ea confortabil pe locul doi, cu un avans de nouă puncte faţă de FC Tiraspol. Milsami, Academia, Rapid, dar şi ocupantele locurilor şapte şi opt, Zimbru şi Iskra mai speră la a o detrona pe FC Tiraspol de pe ultima treaptă a podiumului. Nistru şi Speranţa sunt echipele care vor lupta pentru a scăpa de retrogradare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu