Sharp prezintă smartphone-ul Aquos 206SH. Ce proprietăţi are gadgetul

Sharp se alatură producătorilor de smartphone-uri Android cu ecran de 5 inch cu ecran 1080p. Noul Sharp Aquos 206SH are însă un punct forte deosebit: o baterie puternică. Smartphone-ul Sharp promite astfel o singură încărcare necesară la două zile, scrie hit.ro.

Numele complet al smartphone-ului este "Sharp AQUOS Phone Xx SoftBank 206SH", iar bateria sa de 3080mAh ar putea cel mai atragător avantaj al telefonului. Este similară bateriei folosite de Samsung pentru phableta Galaxy Note 2, de 5,55 inch.

Promisiunea de autonomie timp de două zile se bazează pe o combinaţie între bateria foarte puternică şi tehnologia ecranului CG Silicon TFT LCD. Display-ul de 5 inch utilizat de Sharp Aquos 206SH are şi o densitate a pixelilor extrem de ridicată, de 443 ppi, care depăşeşte cu mult Retina Display.

Lansarea telefonului este asteptată, deocamdată, doar în Japonia, în oferta unui singur operator de telefonie mobilă. Succesul în Ţara Soarelui Răsare ar putea însă grăbi o lansare internaţională pentru smartphone.

Smartphone-ul are un procesor Snapdragon S4 Pro la 1,7GHz si 2GB RAM. Camerele foto sunt de 13MP si 2MP (frontală), iar sistemul de operare care va fi preinstalat este Android 4.2 Jelly Bean.

Opţiunile de conectivitate pentru telefonul rezistent la apă includ WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 şi senzor infrarosu. Sharp Aquos 206SH va include şi un dock special pentru desktop.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu