Shanghai, Capitala luxului auto. Noile modele care uimesc prin design, prezentate la expoziţie

Embed:

Salonul auto de Shanghai şi-a deschis porţile. Noi modele de automobile care uimesc prin design şi performanţe sunt prezentate la expoziţie. Producătorii încearcă să cucerească piaţa din Asia cu maşini exclusiviste inovatoare, confortabile, dar şi ecologice. 

Compania Jaguar a prezentat prototipul primei lor maşini electrice. Este vorba despre modelul I-Pace, care va apare în vânzare la începutul anului viitor.

Ford a venit la Salonul Auto de la Shanghai cu mai multe maşini care vor fi lansate în serie, inclusiv un nou SUV. Reprezentanţii companiei se aşteaptă să înregistreze în acest an vânzări mari.

"Anul trecut, am vândut 1,27 milioane de automobile. Asta e cu 14 la sută mai mult decât în 2015. Este o creştere impresionantă pentru Ford", a afirmat directorul general al companiei Ford, Dave Schoch.

BMW şi-a prezentat noul model Seria 5 Li. Este vorba despre un sedan pe care producătorii îl consideră extrem de confortabil. Automobilul este conceput special pentru clienţii chinezi, care preferă mai mult rolul de pasageri decât de şoferi.

Mașinile electrice sau hibride sunt de asemenea la loc de cinste, în contextul în care Beijingul încearcă să le impună tuturor constructorilor să creeze automobile ecologice.

Salonul auto de la Shanghai este acum deschis doar pentru jurnalişti, iar din data de 21 aprilie va putea fi vizitat de toţi. Organizatorii susţin că se aşteaptă ca la expoziţie să vină peste un milion de oameni.

În total, acolo sunt expuse 1.400 de maşini de serie, printre care 159 de automobile electrice și 56 de concepte. Salonul auto de la Shanghai se deschide o dată la doi ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu